Jäsensivu

RoRan jäsenet huomio!

Rokuan Raketit on tehnyt yhteistyötä eri seurojen ja järjestöjen kanssa. Tällä yhteistyöllä on saatu omiin kilpailuihin toimitsijoita eri sektoreille, mm lipunmyynti, järjestyksenvalvonta, liikenteenohjaus jne… Nyt kuitenkin näyttää siltä ettei jäsenillä ole innostusta lähteä näihin korvaustalkoisiin, jotka ovat kuitenkin seuran toiminnan kannalta välttämättömiä. Aktiivinen talkoisiin osallistuminen tullaan hallituksen toimesta huomiomaan mm. ilmaisella osallistumisoikeudella pikkujouluihin ja erilaisiin virkistystapahtumiin. Ne jotka eivät talkoisiin pääse tai ehdi/halua osallistua, maksavat virkistystoimintaan osallistumisesta ns. omakustannushinnan. Jos jäsen kuitenkin hommaa talkoisiin henkilön/henkilöitä katsotaan tämä myös osallistumiseksi talkoisiin. Pitäkää itse kirjaa erilaisista toimitsijatehtävistä ja osallistumisista tapahtumiin.

Kaikki tehtävät tullaan huomiomaan, mutta ne henkilöt jotka keräävät tapahtumiin väkeä mm Ek päällikkö ja erilaiset päällikkötason tehtävät tullaan huomiomaan Ns ”talkoopisteissä.” Seuraavat talkoot ovat Kemi Ralli 15.2 johon yhteyshenkilönä toimii Mika Kukkohovi. Vaalassa kelkkakerho tarvitsee myös runsaasti talkooväkeä omaan tapahtumaan joka järjestetään 1.3.2014 Vaalassa. Yhteyshenkilöinä Mika Kukkohovi 0400 282 352 ja Jouko Puhakka 041 506 9212.

Aktiivinen kilpaileminen ja toimitsijatoiminta ja niihin kouluttautuminen katsotaan eduksi, kun mm. lisenssipalautuksia myönnetään vuoden lopussa. Seuratkaa myös seuran kotisivuja www.rokuanraketit.fi

T RoRa

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rokuan Raketit muistamiset 2013

Vuoden raketti: Pekka Leinonen
Rallin Junioreiden SM kulta Pekka Leinonen
Vuoden kilpailija: Antti Holtinkoski
Vuoden toimitsija: Mika Kukkohovi

Kannustuspalkinto:
Roope Moilanen
Jari Puhakka
Jouko Härmä
Tommi Pekkala
Pentti Seppänen
Jari Itälahti
Timo Seppänen
Jouni Kämäräinen

Päivitetty: 2.2.2014

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vuoden 2012 palkitut

Vuoden kilpailija: Jari Korhonen
Vuoden Raketti: Jouko Puhakka
Kannustuspalkinto: Jari Puhakka
Kannustuspalkinto: Matti Näppä
Kannustuspalkinto: Lasse Näppä

Päivitetty: 30.12.2012

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

top